Tečaj Refleksoterapija – domača lekarna

Kot maserka in refleksoterapevtka sem prišla do ugotovitve, da bi si lahko vsak do določene meje pomagal sam ali pa si vsaj olajšal svoje težave. Dolgo sem razmišljala kaj lahko naredim in kako lahko pomagam. Porodila se mi je ideja, da lahko organiziram krajše tečaje – delavnice – kjer bomo spoznali vse točke na stopalih jih obdelali si zapisali in si na tak način lahko tudi pomagali sebi in svojim bližnjim. mamice in očki bodo spoznali čudovito tehniko, ki ni le tehnika, temveč, naraven, prvinski način sporazumevanja med otrokom in njegovimi starši.

Življenje je pokazalo, da se vse premalo pohvalimo, pogovarjamo in dotikamo. Naj poudarim dotik, ki je zelo važen v samem razvoju otroka kakor tudi v kasnejšem življenju. Dotik je prvi čut, ki se razvije že pri že pri zarodku in nas zapusti zadnji!!!

Imeli bomo petkratno druženje po štiri ure , ki bo zajemalo teoretično in praktično delo, vmes si bomo vzeli kratek odmor za čaj. Na vsakem ponovnem snidenju bomo ponovili prejšnje znanje da ga utrdimo in osvojili novega.

Cena tečaja je 499 €  , na razpolago bo tudi skripta, za kasnejši vpogled.

Program dela

1. NAMEN REFLEKSOTERAPIJE, MASAŽNE TEHNIKE , CONE GLAVE IN ZOB

2. STRUKTURA IN ANATOMIJA, CONE DIHALNIH ORGANOV, PREPONE IN SOLARNEGA PLEKSUSA, CONE SRCA

3. KONTRAINDIKACIJE, CONE PREBAVNIH ORGANOV, CONE LEDVIC

4. REAKCIJE, ŽLEZE Z NOTRANJIM IZLOČANJEM

5. CONE LIMFATIČNEGA SISTEMA, HRBTENICA, SKLEPI, MUSKULATURA MIŠIC , PONOVITEV – PREIZKUS ZNANJA

 

Pozdravček 🙂

Alenka Ajnik