Naša hrbtenica je podobna pipi v kopalnici katero ne bi sčistili 10 let in več – polna vodnega kamna ,  hrbtenica pa je polna vozličkov , kalcinacije…….glede na to da je vsako vretence povezano z svojim organom je zelo pomembno , da je hrbtenica čista , pretočna , v pravem položaju in ojačana. Za to ne potrebujemo veliko nekaj terapij , vodo , sol, gibanje in ustrezno telovadbo. Ker izhajam iz lastnih težav v hrbtenici ( v preteklosti :)) in sem bila deležna prave pomoči,  katera mi je ponudila možnost drugačnega življenja , sem  se odločila da želim to znanje osvojit ga nadgradit in pomagat ljudem , prišel pa je čas da  to pridobljeno znanje  podelim ostalim terapevtom, ki si želijo pomagat drugim.

 

Tečaj holistični pristop do hrbtenice po metodi Aly

vsebuje segrevanje hrbtenice , osnovne tehnike , anatomija , mišice ,  raziskovanje hrbtenice  , iskanje napak, sanacija, pripadajoče vaje.

 

 

Na tečaju bomo  natančno spoznali hrbtenico njeno delovanje , povezave , možne težave ter način sanacije . Hitro prvo pomoč ter samo pomoč in vzdrževanje samega sebe.  S seboj prinesite nekaj za pisat in primerno oblačilo za delo, ostalo vas čaka 🙂

vsi tečajniki , ki ste že opravili tečaj , lahko pridete na osvežitev znanja cena ene stopnje je 150€

klikni – vpliv hrbtenice na telo