Delo z energijo po metodi Vit-al 1, Vit-al 2, Vit-al 3

 

Energija je pogoj in največja možnost človeškega obstoja in delovanja, ki neovirano kroži po telesu , dokler ne pride do presežka ali pomanjkanja energije, kar je lahko pot do bolezni. Z  energijo uskladimo nepravilno razporejeno energijo in s tem pripomoremo k hitrejšemu okrevanju. Nazivi tehnik so lahko različni v bistvu pa gre za eno in preprosto stvar – energijo. Ni lepšega in popolnoma nebolečega , kot se sprostiti in misliti na nič ter doseči boljše počutje.

V tej metodi je združeno več tehnik , začne se z meditacijo , da se umirimo , zatem sledi tehnika dela s fokusom na določeno težavo , dela se lahko metodo Vit-al 1, Vit-al 2 ali pa Vit-al 3 , Domančić,  vse odvisno od težave posameznika . Časovno je teško določiti odvisno od vsakega posameznika kako se odziva lahko traja od 20 min do ure . Po potrebi dodamo še reflekoslogijo , delo z nihalom, kisikom ali infra rdečo kabino. Delo se opravlja še tri dni osebno ali na daljavo  po dogovoru.

 

 

AKTIVACIJA ČAKER NA STOPALIH

Čakre najdemo na področju refleksne cone hrbtenice in zato preko njih delujemo. Čakre so povezane s telesnimi , duševnimi in duhovnimi funkcijami človeka. Energijska središča podobno kot energijske kanale polnimo, praznimo in harmoniziramo. Tako dosežemo uravnovešen pretok čez energijski sistem. Lahko jo dodamo k vsaki terapiji.

 

METAMORFNA METODA – MM

Metamorfna tehnika je življenjska energija, s to tehniko skušamo prebuditi pretočnost, spodbudimo samozdravljenje. MM nam omogoči, da prečistimo vse tegobe in blokade, ki jih nosimo seboj že v prenatalni fazi ( od spočetja , ko iz jajčeca in semenčeca nastane zarodna celica, do zorenja v maternici devet mesecev do rojstva ko se ustvari struktura) in to strukturo je treba sprostiti. MM je gibanje v smeri od tega kar smo , proti tistemu kar bi lahko

 

SARAFIJN METODA 

Sarafijn si prizadeva, da bi se ljudje ponovno povezali s svojo notranjo močjo čiste kreacije. Moč tehnike je v nežnem, vendar zelo učinkovitem dotiku.

Smo veliko več kot le fizično telo. Vsak človek je svetilnik, ki oddaja in sprejema signale preko energijskih polj, podobno kot radijska postaja. Večino časa se to dogaja nezavedno. Subtilne energije izvabljajo določeno obnašanje, čustva in misli. Vsak od nas ima programirane vzorce obnašanja, ki so se oblikovali skozi naše celo življenje in segajo tudi v čas pred rojstvom. Dokler ne vemo, zakaj reagiramo na določen način, tega ne moremo spremeniti. Z uporabo zrcalne komunikacije raste razumevanje, da je okolica odsev naših najglobljih prepričanj. Ko ta uvid postane jasen, lahko spremenimo obnašanje, kakor tudi naše čustvene in fizične odzive, kar posledično pripomore k izboljšanju našega fizičnega počutja. S tem se nam odprejo vrata do zmožnosti kreiranja sveta, v kakršnem želimo živeti.

Sarafijn refleksoterapija vsebuje zelo nežne dotike in gibe na stopalih, ki aktivirajo parasimpatični živčni sistem. Vključuje delo s čakrami in nam pomaga odkriti zamrznjeno energijo, ki jo z ozaveščanjem preobrazimo v nov potencial. Taka mesta se lahko nahajajo na različnih plasteh – fizični, čustveni, mentalni ali eterični, zrcalijo pa se v šušumni, osrednjem kanalu v hrbtenici.

Ko jih prepoznamo in se z njimi povežemo, lahko spreminjamo odnos do travmatičnih dogodkov. Na ta način se postopoma rešujemo čustvene ujetosti, ki  jo občutimo kot strah, žalost ali jezo in nas neprestano sili iz sedanjosti v preteklost ali prihodnost.

 

 

Bioterapija po metodi Zdenka Domančiča

Delo lahko poteka v skupini ali pa individualno in poteka štiri dni zapored.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića se ne zaračunava.  Lahko pa se zadnji dan zadovoljni posameznik, katrermu je bioterapija olajšala in izboljšala njegovo težavo ustrezno in po svoji presoji in zmožnosti zahvali. To lahko stori z anonimno donacijo v zaprti kuverti zadnji dan terapije.