Tečaj – Moč nihala - celodnevna delavnica

 

V moč nihala lahko verjamemo ali pa tudi ne, vendar pa obstajajo določena dejstva in resnice, ki jih ni mogoče spregledati. Radiestezija ni priznana veja znanosti, a kljub temu so njeni rezultati pogosto prav osupljivi. Področje delovanja nihala je zelo širok in skoraj neomejen. Na odprtem področju omogoča odkritje različnih skritih ali izgubljenih stvari, podzemnih voda ali oddaljenih področij najdišč mineralov ali celo zlata.
Meni najljubša uporaba nihala je izvajanje terapij. Nekateri ste to pri meni že izkusili. To se bomo ta dan učili in s tem znanjem boste lahko pomagali tako sebi kot drugim. Naredili bomo slikanje biopolja pred terapijo in po terapiji in si pogledali razliko. Spodaj prikaz, prva slika avre-biopolja pred terapijo z nihalom in druga slika po terapiji.

Moč naše avre- biopolja je zelo pomembna, saj je to naš zunanji ščit. Naučili se boste, kako uravnati vse čakre v telesu na zelo enostaven in zanimiv način. S tako terapijo dosežete notranji mir in sinhronizacijo, umirite bolečine , zboljšate prekrvavitev, boljše počutje. Lahko pomagate sebi ali drugim.

 

Podrobnosti dogodka

Datum dogodka 07.09.2019 9:00
Datum konca dogodka 07.09.2019 18:00
Cena Cena: 159,00 €
Lokacija VIT-AL Center

Informacije o lokaciji
VIT-AL Center

Vit-al center d.o.o.
Tržaška cesta 330
1000 Ljubljana

(hotel Gdesign - desni vhod)


O nas

VIT-AL CENTER d.o.o.
Tržaška cesta 330,
1000 Ljubljana

GSM: +386 (0)41 620 416
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Delavni čas:
po predhodnem dogovoru

Kje smo


© VIT-AL CENTER Alenka Ajnik d.o.o., Design Nemis