Skip to main content
Hiša sprememb

VIT - AL

Alenka Ajnik

Dobrodošli na

spletni strani

VIT-AL

hiši sprememb

V našem centru si prizadevamo, da iz njega izstopite sproščeni, neobremenjeni, lažji in brez bolečin, z eno besedo – spremenjeni. Na izbiro imate sproščujočo ali terapevtsko masažo hrbta, masažo celega telesa, masažo obraza, točkovno masažo nog in rok, terapevtski razteg telesa in fascijalno sproščanje, vibracija energije pa vas popelje v globok občutek sprostitve. Lahko se tudi sproščate in razstrupljate v infrardeči kabini, space tunelu, ir komori, strojni limfni drenaži ali kolariju.

Moje ime je Alenka in imam večletne izkušnje na področju terapevtske metode hrbtenice, klasične masaže, točkovne masaže stopal in dlani, triger point relax ter dela z energijo. Pridobila sem znanje metode Zdenka Domančića in ostalih energetskih pristopov. Pridobljeno znanje sem združila in razvila svojo metodo dela z energijo ter sproščanja in raztezanja mišic. Svoje delo opravljam z veseljem in se veselim vsakega rezultata, saj me ti spodbujajo v vse večja raziskovanja in nova znanja, ki jih intenzivno nadaljujem in nadgrajujem. Znanje smo razširili še na prehrano in kozmetiko.

Da nam je pestro in zanimivo, pripravimo razne dogodke, tečaje, seminarje, vadbe, sodelujemo z zunanjimi sodelavci, kot so psihoterapevti, mojstri zvočnih kopeli, radiestezisti, mojstri žerjavice, joge, terapevti s konji ter se povezujemo z dobrimi terapevti, da lahko združeno pomagamo večini. Vsak človek je nekaj posebnega in vsak je drugačen, vendar se z dobrim posluhom in širokim pogledom za vsakega najde svoja kombinacija.

Za vas in vaše zdravje ter počutje smo pripravili širok izbor storitev.
Odločitev in izbira, s čim si boste popestrili in izboljšali svoje življenje ter vanj vnesli več zdravja in radosti, je vaša.

Prijazno vabljeni v našo družbo!

Alenka                           

Storitve

Masaže

Terapevtske masaže

Ni ga čez dobro počutje, na voljo širok izbor masaž.

Naprave

Za vaše razvajanje

Zmanjševanje težkih kovin, toksinov,teže v telesu, lajšanje bolečin...

Energija

Energetske terapije

Ko čutimo harmonijo dvigujemo raven sreče na svetu.

Izobraževanje

Z nami do znanja

Več veš več veljaš.

Skupinske vadbe

Vodene aktivnosti

Dobra forma, dobro počutje.

Prehrana

Svetovanje o prehrani

Zdrava prehrana dobro počuje.

Dogodki

There are no up-coming events