Delo z energijo po metodi VIT-AL 1, VIT-AL 2, VIT-AL 3

Energija je pogoj in največja možnost človeškega obstoja in delovanja, ki neovirano kroži po telesu, dokler ne pride do presežka ali pomanjkanja energije, kar je lahko pot do bolezni. Z energijo uskladimo nepravilno razporejeno energijo in s tem pripomoremo k hitrejšemu okrevanju. Nazivi tehnik so lahko različni, v bistvu pa gre le za eno preprosto stvar – energijo. Ni lepšega in popolnoma nebolečega, kot se sprostiti in ne misliti na nič ter doseči boljše počutje.

V tej metodi je združenih več tehnik. Začne se z meditacijo, da se umirimo, za tem sledi tehnika dela s fokusom na določeno težavo. Dela se lahko po metodi Vit-al 1, Vit-al 2, Vit-al 3 ali po metodi Domančić, vse je odvisno od težave posameznika. Čas trajanja tehnik je težko določiti, odvisno je od vsakega posameznika, kako se nanje odziva, lahko traja od 20 min do 1 ure. Po potrebi dodamo še refleksologijo, delo z nihalom, kisikom ali infra rdečo kabino. Delo se opravlja še tri dni osebno ali na daljavo, po dogovoru.

Aktivacija čaker na stopalih

Čakre najdemo na področju refleksne cone hrbtenice, zato delujemo preko njih. Čakre so povezane s telesnimi, duševnimi in duhovnimi funkcijami človeka. Energijska središča podobno kot energijske kanale polnimo, praznimo in harmoniziramo. Tako dosežemo uravnovešen pretok čez energijski sistem. Lahko jo dodamo k vsaki terapiji.

Metamorfna metoda – MM

Metamorfna tehnika je življenjska energija, s katero skušamo prebuditi pretočnost in spodbudimo samozdravljenje. MM nam omogoča, da prečistimo vse tegobe in blokade, ki jih nosimo s seboj že od prenatalne faze (od spočetja, ko iz jajčeca in semenčeca nastane zarodna celica, do zorenja v maternici devet mesecev in rojstva, ko se ustvari struktura) in to strukturo je treba sprostiti. MM je gibanje v smeri od tega, kar smo, proti tistemu, kar bi lahko bili.

SARAFIJN - STIR - metoda

STIR metoda si prizadeva, da bi se ljudje ponovno povezali s svojo notranjo močjo čiste kreacije. Moč tehnike je v nežnem, vendar zelo učinkovitem dotiku.

Smo veliko več kot le fizično telo. Vsak človek je svetilnik, ki oddaja in sprejema signale preko energijskih polj, podobno kot radijska postaja. Večino časa se to dogaja nezavedno. Subtilne energije izvabljajo določeno obnašanje, čustva in misli. Vsak od nas ima programirane vzorce obnašanja, ki so se oblikovali skozi naše celo življenje in segajo tudi v čas pred rojstvom. Dokler ne vemo, zakaj reagiramo na določen način, tega ne moremo spremeniti. Z uporabo zrcalne komunikacije raste razumevanje, da je okolica odsev naših najglobljih prepričanj. Ko ta uvid postane jasen, lahko spremenimo obnašanje, kakor tudi naše čustvene in fizične odzive, kar posledično pripomore k izboljšanju našega fizičnega počutja. S tem se nam odprejo vrata do zmožnosti kreiranja sveta, v kakršnem želimo živeti.

STIR refleksoterapija vsebuje zelo nežne dotike in gibe na stopalih, ki aktivirajo parasimpatični živčni sistem. Vključuje delo s čakrami in nam pomaga odkriti zamrznjeno energijo, ki jo z ozaveščanjem preobrazimo v nov potencial. Taka mesta se lahko nahajajo na različnih plasteh – fizični, čustveni, mentalni ali eterični, zrcalijo pa se v šušumni, osrednjem kanalu v hrbtenici.

Ko jih prepoznamo in se z njimi povežemo, lahko spreminjamo odnos do travmatičnih dogodkov. Na ta način se postopoma rešujemo čustvene ujetosti, ki jo občutimo kot strah, žalost ali jezo in nas neprestano sili iz sedanjosti v preteklost ali prihodnost.

Sem del ekipe Sarafijn Teacher Team, več informacij na spodnji povezavi:

https://www.sarafijn.be/sarafijn-teachers-team

Bioterapija po metodi ZDENKA DOMANČIĆA

Delo lahko poteka v skupini ali individualno štiri dni zapored.

Bioterapija po metodi Zdenka Domančića se ne zaračunava. Lahko pa se zadnji dan zadovoljni posameznik, kateremu je bioterapija olajšala in izboljšala njegovo težavo, ustrezno in po svoji presoji in zmožnosti zahvali. To lahko stori z anonimno donacijo v zaprti kuverti zadnji dan terapije.


O nas

VIT-AL CENTER d.o.o.
Podutiška cesta 46,
1000 Ljubljana

GSM: +386 (0)41 620 416
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Delavni čas:
po predhodnem dogovoru

Ljubljana

Podutiška cesta 46,
1000 Ljubljana

*Obvezna predhodna najava

Sežana

Hotel Grahor Dane
Sežani 6
6210 Sežana

*Obvezna predhodna najava


© VIT-AL CENTER Alenka Ajnik d.o.o., Design Nemis