Skip to main content

Slikanje aure

Analizo psihofizičnega stanja (aure) izvajamo s Kirlianovo kamero, za katero imamo certifikat o kakovosti in certifikat o usposabljanju.

S kamero slikamo blazinice prstov, kjer je največ živčnih končičev in meridianov. Pod prstom je videokamera, ki sproži elektron in se okrog prsta odbijajo fotoni, poveča se mikrocirkulacija v prstu in dobimo žarenje okrog prsta – korona.

S slikanjem ugotovimo, kakšno je splošno energijsko in fizično stanje pri posamezniku. Pozorni smo na to, kje energijski tokovi zastajajo, na katerih mestih je energije premalo, kje v telesu se pojavlja neravnovesje, kako delujejo posamezne čakre, kakšen je nivo stresa in kako delujejo organski sistemi. Na podlagi podatkov se izračuna vaš bioritem.

S slikanjem ugotovimo morebitne težave nekje dva meseca prej, predno se pojavijo na fizičnem telesu, tako da lahko že preventivno kaj storimo za svoje zdravje.
V kolikor že imate fizične težave, odkrijemo vzroke zanje in natančno pregledamo delovanje žlez, živčni sistem, prebavni sistem, urogenitalni sistem, delovanje srca in ožilja.

Na podlagi ugotovljenih motenj vam terapevt svetuje, kaj storiti za izboljšanje stanja.

Gre za GDV (meritev plinov, ko se foton odbije na prstih) in EPC tehnologijo (snemanje elektrofotonov), s tem pa pridobimo elektro fotonsko analizo. Kamera je bila razvita s strani Konstantina Krotkova leta 1995.

Po končanem slikanju vam situacijo obrazložimo. Domov odnesete natisnjeno poročilo, vibracijsko glasbo, ki se skreira samo za vas.