Meditacija & Kristalne posode

Dogodek bo nekaj posebnega, namen pa je zelo globoka sprostitev, pridobitev notranjega miru ter dviga imunskega sistema v čudovitem ambientu in prijetnimi ljudmi, kateri vas bo še nekaj časa spremljal. Dogodek se bo odvijal v Vit-al centru, Tržaška cesta 330. Za uvod bomo naredili  meditacijo na galsbo gayatri mantro in terapijo s glasbenimi vilicami, nato pa vas bo z zvoki alkimije Nataša Benedejčič popeljala v globoko sprostitev.

Zvočno alkimijo vodi Nataša Benedejčič

zvocna alkimija small

Študije skozi leta so nam pokazale, kako lahko z meditacijo sprostite svoj um in kako dobra (in bistvena) je za posameznikovo duševno počutje.

Meditacija pomeni, da vso pozornost posvetimo določenemu objektu / prostoru,  je tehnika, s katero pridemo v stik sami s seboj, s svojimi občutki in notranjim glasom oziroma intuicijo. Meditacija predstavlja sprostitev in ni vezana na določen fizični položaj. S pomočjo meditacije resnično spoznamo svoj svet, ki ni odet v maske in pričakovanja drugih oseb. Je pot do spoznavanja sebe. Meditacija je lahko poslušanje prijetne glasbe, vrtnarjenje, sprehod v naravo, izvajanje joge, oziroma katerakoli druga dejavnost, pri kateri ne razmišljamo in nas vodi v stanje notranje umiritve in sprostitve. Potrebno je samo najti svoj način meditacije.

Meditacija posameznikom omogoča, da se odpro novim razsežnostim, da bolje spoznajo sebe, da spoznajo svoje potrebe, si podarijo priložnost, da odložijo svoj oklep ali masko, in se predvsem sprostijo. Meditirali naj bi vsaj zato, da bi se naučili v življenju odložiti nepotrebno telesno, duševno, čustveno in psihično napetosti in ne zato, ker bi morali.

Meditacija vpliva na fizično, psihično, duševno ter čustveno stanje. Pozitivni vpllivi na telesu se kažejo v umiritvi srčnega utripa, znižanja krvnega pritiska, znižanju holesterol v krvi in zmanjšanje prostih radikalov v telesu, vzpostavi pravega in umijenega ritma dihanja, zaradi sproščenega dihanja nam omogoča prijetno masažo trebušnih organov, izboljšuje spalni ritem, vpliva na izboljšanje telesne drže, itd. Z meditacijo spoznamo potlačena in površinska čustva, se z njimi veliko lažje soočimo, prepoznamo njihov vpliv in izvor ter jih posledično lažje razrešimo ter doživimo čustveno blagostanje in stabilnost. Meditacija ima velik vpliv na naše duševno stanje, saj dostopamo do globljih predelov svoje duše, prepoznamo svoj dušni namen, dušni potencial in se srečujemo s potrebami naše duše. Meditacija ponovno vzpostavlja psihično ravnovesje, izboljša sposobnost zbranosti, osredotočenosti, pomnjenja ter zmanjšuje občutek tesnobe.

Na voljo sta dva termina : od 18.00 do 19.00 ter od 19.30 do 20.30 

lepo vabljeni

Alenka

Event Properties

Event Date 28.10.2020 18:00
Event End Date 28.10.2020 19:00
Individual Price Cena: 15,00 €
Location VIT-AL Center

Venue Information - VIT-AL Center

Vit-al center d.o.o.
Tržaška cesta 330
1000 Ljubljana

(hotel Gdesign - desni vhod)


O nas

VIT-AL CENTER d.o.o.
Podutiška cesta 46,
1000 Ljubljana

GSM: +386 (0)41 620 416
E-pošta: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.

Delavni čas:
po predhodnem dogovoru

Ljubljana

Podutiška cesta 46,
1000 Ljubljana

*Obvezna predhodna najava

Sežana

Hotel Grahor Dane
Sežani 6
6210 Sežana

*Obvezna predhodna najava


© VIT-AL CENTER Alenka Ajnik d.o.o., Design Nemis